Utveckla Egen App till Företaget

Vad kostar det att bygga en App?

Många har fått för sig att det är krångligt och dyrt att utveckla en egen App till företaget. De är osäkra på de olika formaten till Android, iOS, Kindle, Windows etc. Vidare kanske inte har någon direkt idé hur den skall se ut eller vilka funktioner den kan ha och till vilket syfte. Frågor som är mycket relevanta och förståeliga och som vi på Pregal Media är här för att förklara. Varför ska man då ha en App? Svaret är enkelt – Ni tjänar på det!

I en studie från tidigt 2016 svarade 60% av de tillfrågade företagen att de hade en App eller var i färd med att skaffa en. Av dem svarade 20% att de hade appen för att stärka varumärket, 30% för att direkt öka sina intäkter och 50% för engagemang, support och hjälp till kunder. Vi använder mobilen 174 minuter varje dag – Mer än någonting annat. Ni borde utnyttja detta genom att låta oss på Pregal Media Webbyrå Norrköping utveckla app till er! Kontakta oss och använd våra tjänster

Vi bygger Hemsidor i WordPress

Modern och mobilanpassad hemsida

Vi på Pregal Media använder WordPress när vi tillverkar hemsidor till företag (och till oss själva) och anledningarna till det är många men det viktigaste är helt enkelt att resultatet blir enastående. Hemsidan blir lättnavigerad och smart med en fantastisk design på samma gång, och allt utan att tillverkningsprocessen är alltför besvärlig.

Vi kan bygga hemsidan hur vi vill och lägga till nästan vilken funktion som helst och det finns fortfarande utrymme för ytterligare utveckling. Att vi dessutom kan integrera webshop till detta gör plattformen till en fullskalig e-handel. Utnyttja våra tjänster och låt oss bygga er hemsida som kommer att ta er in i 2019 och vidare.

Exempel på app för mäklare
Exempel på hemsida bygg

Sökmotoroptimering – SEO

Synas i topp på Google

Sökmotoroptimering är ett ganska konstigt ord som många ändå har ganska bra koll på vad det betyder. För er som undrar kan man kortfattat säga att sökmotoroptimering handlar om att göra sin hemsida så omtyckt av Googles sökmotor som möjligt. Det i sin tur påverkar hemsidans placering på det aktuella sökordet. Ok, det var krångligt. Google har ju som syfte att ge så relevanta “googlingar” som möjligt, vilket ligger i Googles intresse att vi då använder oss av tjänsten ofta – 50 miljoner gånger dagligen bara i Sverige.

Eftersom Google är en robot har han programmerats att bedöma varje hemsida med upp emot 300 parametrar för att då få en samlad “slutpoäng” som sedan ligger till grund för placeringsordningen för just ditt sökord eller sökfras. Värdet att ligga i topp på en googlesökning för ett sökord/sökfras kan på inget sätt underskattas!

Vi på Pregal Media Webbyrå Norrköping kan sökmotoroptimering, eller SEO som det förkortas till, och dessa 300 parametrar vilket gör att vi kan utforma hemsidorna vi tillverkar att bli sökmotoroptimerade. Ni kommer att tjäna tillbaka in varenda satsad krona om ni utnyttjar våra tjänster

Kontakta oss på Pregal Media Webbyrå. Vi har gjort allt detta enkelt och billigt för er.

Webshop och e-Handel

Sälj varor och tjänster online

Ungefär 80% av alla svenska uppger att de e-handlar och enligt E-barometern ökar omsättningen för online butiker och webbshop. Den är uppe på en omsättning om 50 miljarder kronor för svenska affärer och då har man exkluderat B2B-affärerna och även resebranschen och event. Två av de största e-handelssegmenten.

Att starta en webshop är både roligt och inspirerande, men också kantat av svårigheter och misslyckanden. För att bringa lite klarhet och ljus kring detta har vi ett blogginlägg som behandlar val av webshop – Magento 2, Prestashop eller WooCommerce. Alla har sina för- och nackdelar men Pregal Media hjälper er att starta webshop och ser vi till att ert öppnande av webbutik blir en fröjd. Både för arbetet och plånboken.

SEO optimering
Exempel på webbutik damkläder
Stäng meny