Med vårt säkerhetspaket är er hemsida låst och skyddat från hackerattacker och virus.

Säkerhetspaketet som skyddar hemsidan

Varje dag blir 30 000 hemsidor hackade och förstörda genom olagliga intrång. Ännu många fler försök görs men som tur var misslyckades komma in. Detta gör att man måste rusta sig mot dessa attacker och utarbeta en strategi för att hålla hemsidan säker. Läs mer i vår blogg om säkerheten på hemsida.

Har ni skyddat er hemsida tillräckligt? Har ni rutiner för er hemsidas säkerhet?

Har ni skyddat er hemsida tillräckligt? Har ni rutiner för er hemsidas säkerhet?

Skydda Er Hemsida

Låt Pregal Media Webbyrå i Norrköping ta över ansvaret et för er hemsidas säkerhet. Köp vårt säkerhetspaket med ett säkert intrångsskydd och komplett back-up system Välkommen att höra av er till oss så säkrar vi upp era tillgångar

Pris från 1 995 kr

Vad ingår i vårt säkerhetspaket

  1. Omedelbar uppdatering
    Den vanligaste orsaken till att hackare hittar in är ouppdaterad programvara. WordPress-version, plug-in eller temat (theme). Det kan låta som en simpel åtgärd men enligt Sucuri är nästan 60% av alla intrång pga detta. Vi håller er hemsida uppdaterad och garanterar uppdatering av ALLT inom 24 timmar, oftast inom 6 timmar.
  2. Intrångsskydd
    Med marknadens bästa programvara för säker hemsida – iThemes Security Pro, är er hemsida skyddad och säker mot intrång och klarar hackerattacker mot alla ingångar. Läs mer om hur säkerhetsprogrammet skyddar er site.
  3. Back Up
    Skulle olyckan trots allt inträffa har vi säkerställt er hemsida med flera kompletta back-up. Back-up på både allt innehåll på er hemsida och sidans databas. Allt är i säkert förvar och bara att återställa vid problem. Vår back up är 100%-ig och sker per dag, vecka och månad. Allt beroende på er hemsidas utformning och aktivitet. Med vår förstklassiga back up från iThemes, BackupBuddy, är er hemsida i säkert förvar!
säkert skydd för hemsidan
Säkerhet på internet
Hackade hemsidor varje dag
kr/mån
Så slipper ni drabbas
%
Använder ej uppdaterade programvaror
st/tim
Genomsnitt attacker på er hemsida

Säkerhetspaket för hemsidor: 1995 kr/år

Kontakta oss om ni är intresserad av att skydda er hemsida mot farliga virus och hackerattacker
Summering
Datum omdöme
Omdöme
Hemsida säkerhetspaket
Ranking
51star1star1star1star1star
Stäng meny