Vi erbjuder oss att bygga Er Nya Hemsida med fantastisk design och med en mängd användbara funktioner – helt efter era egna önskemål.

Mobilanpassad Hemsida i WordPress

Idag surfar fler personer via mobilen än vid sin dator, vilket betyder att hemsidorna måste anpassas därefter. Hemsidan måste vara se bra ut på alla enheter men framförallt användarvänlig. Mobilen har en begränsad skärmstorlek och knappar, menyer och länkar måste kunna nås på ett smidigt sätt med fingrarna. Vi kan detta och vet hur hemsidan skall byggas för att möta framtidens besökare på internet.

Välkommen att höra av er till oss så sätter vi igång.

Vad ingår som standard vid beställning av hemsida?

  1. En design från era egna idéer där vi tillsammans hittar ett upplägg och en utformning som passar era behov.
  2. Anpassad för mobilen, responsiv design, vilket är oerhört viktigt idag då 2/3 besökare till er hemsida kommer från mobilt surfande.
  3. Sökmotoranpassad. Förberedd för sökmotoroptimering och anpassat arbete på hemsidan.
  4. Support och service på hela hemsidan under hela uppbyggnaden. Om ni väljer att hosta er hemsida hos oss har ni självklart 24/7 service och support av oss så länge ni är här

Läs mer om Pregal Media hosting

webdesign referens swimmingpool hemsidan

Hur ser hemsidorna ut som Pregal Media har byggt?

Ni ser ett urval under rubriken REFERENSER

Ditt webbhotell

Webbhotell med exemplarisk drift av er hemsida. Med en uppkopplingstid på 99,9%, 24/7 övervakning och skydd mot attacker.

Hos oss kan ni placera er hemsida på vår Managed Cloud Hosting, där vi sköter om och driftar din hemsida. Vi hjälper dig med underhåll och uppdateringar på ditt konto varje månad.

Kontakta oss

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal kring detta. Vi kan diskutera era behov och önskemål så ska vi se till att dessa förverkligas.