Här nedan listas lite referenser på tidigare projekt av Pregal Media Webbyrå.

Se nedan exempel på tidigare gjorda hemsidor, webbutiker och appar. Tveka inte att kontakta oss och fråga om ni undrar någonting om dessa eller om ni har några idéer som vi skulle kunna hjälpa er med. Vi finns på chatten här nedan till höger varje dag.

Hemsidor

De hemsidor vi tillverkar är byggda på wordpress. Det är den absolut vanligaste plattformen för hemsidor och faktum är att av hela internets alla hemsidor så är hela 28% byggda på WordPress. Våra hemsidor vi bygger är moderna och självklart mobilanpassade.

Appar till Android & iOS samt PWA

Alla har mobiltelefon och alla använder appar. Vi har tillverkat ett flertal appar till både Android och iOS med smarta och bra funktioner. Det nya nu är PWA (progressive web app) där appen fungerar som en hemsida, mer om detr i kommande blogginlägg.

e-Handel & Webbutiker

Försäljning via hemsidan, sk webshop blir bara större och större. Idag handlar alla allt möjligt på internet och då krävs det en hemsida som klarar av alla nödvändiga funktioner. En webbutik skall kunna visa produkterna på ett bra sätt och ha funktioner som kundvagn och kassa. Se här nåra exempel från Pregal Media

Tveka inte att kontakta Pregal Media Webbyrå i Norrköping för erbjudande att bygga er nya Hemsida, webbutik eller App