Webbutik

Starta er butik på nätet med hjälp av wordpresstillägget WooCommerce. Det är ett bra val för e-handel då den är enkel att sköta och driva. Men det finns ändå gott om funktioner och möjligheter att er webshop ska kunna göra succé. Vi kan starta upp allt till er och sedan låta er ta över eller så bygger vi upp den kompletta e-butiken.

Ni väljer själva – Hör av er.

WordPress Webshop

Starta er butik på nätet med hjälp av oss. WordPress är en hemsida plattform som är mycket populärt och användbart. Vi bygger våra hemsidor i WordPress och installerar man tillägget WooCommerce blir WordPress en fullgod webbshop. En e-handels plattform att sälja varor och tjänster online på sin hemsida. Många föredrar WooCommerce framför Prestashop och Magento då det är enklare och smidigare. Det passar den lite mindre e-butiken, men utan att göra avkall på funktioner och finesser. Välkommen att höra av er till oss på Pregal Media Webbyrå Norrköping så sätter vi igång.

Pris från 4 995 kr

Vad man kan förvänta sig vid beställning av WordPress e-butik?

  1. Väl beprövat och säkert system från WooThemes då mängder av e-butiker rullar problemfritt världen över.
  2. Rejält flexibelt. Produkter kan kategoriseras med olika attribut och allt från varor, tjänster och downloads kan säljas.
  3. Användarvänligt och avancerat på samma gång.
  4. Sökmotoroptimerad grund vilket gör att det finns bra utgångsläge för arbete med SEO.
  5. Stöd för olika språk, valutor och momssatser.
  6. Stöd för faktura, flertal betalningssystem och rabattkupong funktioner.
  7. Google Analytics integration är möjlig

WooCommerce är en av den mest använda webbshop plattformen

Pregal Media Webbyrå Boka direkt bokningssystem

WordPress Webshop Hosting

WordPress WooCommerce är en av den vanligaste plattformen inom e-handel. Nästan 1/4 av alla webbutiker använder det och det kan man förstå då det är en mycket lättarbetad webshop man får. Vi vet hur en server som är anpassad till WooCommerce ska drivas och vad som krävs för att din e-handel ska rulla problemfritt.

Hos oss kan ni placera er webbutikpå vår Managed Cloud Hosting, där vi sköter om och driftar din webshop. Vi hjälper dig med underhåll och uppdateringar på ditt konto varje månad.

Kontakta oss

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal kring detta. Vi kan diskutera era behov och önskemål så ska vi se till att dessa förverkligas.

Stäng meny