Vi hjälper er att starta er webbshop med Prestashop och komma igång att sälja online. Prestashop är en väl beprövad plattform för e-handel som funnits sedan 2007 och har över 250 000 butiker världen över. Perfekt för den mellanstora webbutiken som har krav på avancerade funktioner för hantering och försäljning av varor.

Ni är välkommen att kontakta oss för hjälp med att starta ett Prestashop projekt

E-handel med Prestashop

Vi hjälper er att starta er webbshop med Prestashop och komma igång att sälja online. Prestashop är en väl beprövad plattform för e-handel som funnits sedan 2007 och har över 250 000 butiker världen över. Perfekt för den mellanstora webbutiken som har krav på avancerade funktioner för hantering och försäljning av varor. Ni är välkommen att kontakta oss för hjälp med att starta ett Prestashop projekt

Pris från 8 995 kr

Varför ska man starta en e-butik i Prestashop?

  1. Det är användarvänligt och smidigt utan att göra avkall på funktioner och innehåll.
  2. Man kan tillämpa en mängd olika design på sin webshop och utveckla ett eget unikt utseende utan att behöva bygga från grunden vilket gör att man för ett billigt pris kan designa efter eget tycke och smak.
  3. Prestashop kommer med massor med nyttiga funktioner, men det är också enkelt och billigt att lägga till fler funktioner till er webbshop.
  4. Responsiv design från grunden, vilket betyder att er e-butik fungerar och ser perfekt ut även i mobilen och på iPad.
  5. Tillägg finns för sökmotoroptimering SEO. Viktigt för att lägga er sida högt vid sökningar på Google.
  6. Klarar de allra flesta betalningssystem och betalningsmetoder.
  7. Är översatt till 60 språk med dessa länders valuta och momssatser.
  8. PrestaShop är en lättdriven plattform vilket gör att man kan hosta e-handeln på aningen mindre avancerade och billigare servrar.
  9. Gott om andra Prestashopanvändare vilket gör att hjälp och support inte är långt borta. Support får ni såklart av oss med det kan vara bra att veta att det finns andra forum som kan hjälpa er.

Prestashop har c:a 9 % av andelen webshop globalt

Pregal Media Webbyrå sökmotoroptimering

Ditt webbhotell

Låt oss ta hand om er hosting av er e-butik. Vi vet hur en PrestaShop anpassad server ska drivas och vad som krävs för att din webbshop ska fungera.

Hos oss kan ni placera er hemsida på vår Managed Cloud Hosting, där vi sköter om och driftar din webbutik. Vi hjälper dig med underhåll och uppdateringar på ditt konto varje månad.

Kontakta oss

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal kring detta. Vi kan diskutera era behov och önskemål så ska vi se till att dessa förverkligas.