Sökmotoroptimering resultat

Denna artikel är en fortsättning på vårt förra blogginlägg där vi visar exempel på bra resultat på vår sökmotoroptimering. Det är mycket glädjande att se att vårt jobb ger resultat och får hemsidorna att stiga på Google rankingen.

Hur lyckas man med sökmotoroptimering?

Det är den mycket bra fråga som många vill ha svaret på. Det krävs mycket jobb med att förändra rätt saker på en hemsida för att Google ska ranka sidan högre än den gjorde innan. Jag tänkte inte gå in så mycket på hur man ska göra och vad vi gör för att förbättra hemsidornas optimering. Jag hänvisar till vårt förra inlägg i ämnet.

Nu vill vi visa på ytterligare exempel som visar att vårt sökmotoroptimeringsjobb ger bra resultat. Här följer 5 st bilder som visar hur sidorna har stigit i ranking.

Bilder på bra SEO resultat

  • Här ser ni hur hemsidan har gått från placering runt 77 till 9

Sökmotoroptimering som ger resultat

  • Här ser ni hur hemsidan har gått från placering 13 till 3

Sökmotoroptimering som ger resultat

 

  • Här har hemsidan klättrat från placering 17 till 8

Sökmotoroptimering som ger resultat

  • Här ser ni hur hemsidan har gått från placering 13-14 till 3

Sökmotoroptimering som ger resultat

  • Här ser ni hur hemsidan har gått från placering 13 till 3

Sökmotoroptimering som ger resultat

Alla dessa förbättringar har som ni kan se skett under december 2017 och är frukten av sökmotoroptimeringsarbete under hela hösten, från september.

Hur högt kan man rankas på Google?

Det beror på många faktorer. Hur bra man sökmotoroptimerar hemsidan både on-page och off-page. Men även hur stor konkurrensen är har också betydelse förstås. Ju fler hemsidor som vill placeras på första sidan, desto svårare är det. De sökord som jag gav exempel på här ovan har c:a 1000 sökningar varje månad.

Googlesökninga per månad för bokningssystem

Vi utför sökmotoroptimering för alla typer av hemsidor och webbutiker. Är ni intresserade av att synas bättre på internet, hör av er till oss.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Lämna ett svar