Vi är er webbyrå i Norrköping
Vi erbjuder PWA App och Bokningssystem. Ny hemsida och Starta webshop

Pregal Media hjälper företag i Norrköping att bygga hemsidor som är säkra, mobilanpassade och snabba. Alltid med SSL certifikat och https. Vi utvecklar Appar för Android iOS samt det nya PWA. Som webbyrå Norrköping hjälper vi dessutom till med att ranka högt på Google med sökmotoroptimering och annan marknadsföring.

Fler surfar idag på nätet via mobilen eller surfplattan än på stationär dator vilket betyder att er hemsida måste vara anpassad för den Mobila Revolutionen

Vi är din WEBBYRÅ för Norrköping

Vad vi Erbjuder

Se tidigare projekt

Om oss

Webbyrå för bra och moderna hemsidor och appar till företag i Norrköping – Pregal Media Webbyrå Norrköping Sverige Vill ni ha en ny hemsida eller en egen Android App / iOS App ska ni kontakta oss på Pregal Media. Vi har funnits i 15 år och kan bygga allt ifrån enkla hemsidor till mer komplexa webbutiker. För oss är användarvänligheten och webbdesign två saker som måste vara i fokus för besökaren. Kunden ska alltid känna sig lugn och trygg på er hemsida. Vi prioriterar säkerheten allra först så våra hemsidor ligger på vår snabba Cloud VPS server och innehar SSL certifikat (https). Dessutom är den utrustad med ett av marknadens bästa säkerhetsprogram samt 2 stycken backup system. Backup på databas samt allt innehåll utförs varje dag. Vi levererar hemsidor till kunden som övervakas dygnet runt och är skyddad mot hackare. Löpande driftunderhåll med rapporter varje månad ingår till alla Pregal Media kunder. 90% av alla har sin mobiltelefon med sig dygnet runt. Att mobiltelefonen används flera timmar dagligen av alla människor innebär att vi på Pregal Media Webbyrå tycker det är viktigt att alla företagare utvecklar en egen App. Vi skapar appar för alla branscher och plattformar
  • Android appar
  • iOS appar
  • PWA apps
Restauranger, frisörer, läkare, butiker m. fl. har alla att tjäna på att utveckla en egen App. Vi hjälper er till ett makalöst bra pris. Vår sökmotoroptimering har dessutom visat strålande resultat på de hemsidor vi jobbat med. Alla våra kunder ligger på första sidan, oftast topp 5 med relevanta sökord på Google. Vi vet hur man bygger hemsidan för sökmotoroptimering och vilka åtgärder som skall utföras för att få en hög google-rankning. Med över 10 års erfarenhet av SEO så har vi en del erfarenhet som ni kan dra nytta av. Välkommen till den bästa webbyrån för Norrköping.
Webbyrå Norrköping Pregal girl 1
Välkommen till Pregal Media Webbyrå

Frågor på det? Vänligen kontakta oss

Telefon: 08-559 227 78 Email: info@pregalmedia.se
Adress: Fleminggatan 20
602 42 Norrköping

NORRKÖPING! BEHÖVER NI HJÄLP MED HEMSIDA?

webbyrå Norrköping
Vi kan hjälpa er som webbyrå Norrköping och vi på Pregal är engagerade i att hjälpa er med ny hemsida, webbutik, egen app eller sökmotoroptimering. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att skapa produkterna ni beställer med ett perfekt resultat.

Webbyrå Norrköping

Våra hemsidor och webbutiker byggs med världens vanligaste hemsidaplattform WordPress vilket garanterar att vi levererar moderna, snygga och professionella hemsidor. Dessa fungerar sedan alldeles perfekt på alla typer av skärmar såsom dator, mobil eller surfplatta. Med WordPress öppnas också möjligheten att inkludera en mängd med olika funktioner och göra er hemsida till en komplett arbetsmaskin som förenklar er verksamhet. Som exempel kan nämnas, bokningssystem, webshop, community, uthyrning, statistik, galleri, mm mm. Vi kan hjälpa er och jobba för att öka närvaron i Norrköping och på digitala medier. Med sökmotoroptimering kommer ni att synas högre upp på sökningar på google, få fler träffar, ökat antal besökare som tillsammans genererar fler försäljningar och ökad omsättning. Vi vet hur vi ska optimera er hemsida för att uppnå just detta. Låt oss hjälpa er att synas bättre i Norrköping. Har ni butik i Norrköping och samtidigt vill sälja på internet behöver ni en webbutik som kan ta betalt direkt online. Vi bygger webbutiker med WordPress och WooCommerce som är en kombination som ger ett perfekt resultat utseendemässigt samt är även ett enkelt system att administrera även för den lite mer oerfarna datoranvändaren. Försäljningen sker helt automatiskt och betalningen görs online med Klarna, Nets, Swepay, Billmate eller annan valfri betalningsleverantör. En mängd olika fraktalternativ hjälper till att sköta hela pakethanteringen. Sälj vad ni vill – med vår hjälp. Vår webbyrå finns i Norrköping men har kunder över hela Sverige så vi träffar gärna er som kund i Norrköping.