Säkerhet online är viktigare än någonsin. Vi säkerställer skydd för er hemsida. Ni har säkerligen blivit van att behöva användarnamn och lösenord till nästan allt på internet. Det måste finnas skydd då det finns en mängd faror som vill åt era uppgifter.

Vi sätter upp ett säkert skydd för er hemsida och övervakar den 24/7. Dessutom har vi ett backup system som gör att vi kan återställa er site om oturen trots allt skulle vara framme. Kortfattat består vårt säkerhetspaket av 3 st delar.

Pregal Media Webbyrå säkerhet

Omedelbar uppdatering

Den vanligaste orsaken till att hackare hittar in är ouppdaterad programvara. WordPress-version, plug-in eller temat (theme). Det kan låta som en simpel åtgärd men enligt Sucuri är nästan 60% av alla intrång pga detta. Vi håller er hemsida uppdaterad och garanterar uppdatering av ALLT inom 24 timmar, oftast inom 6 timmar.

Intrångsskydd

Med marknadens bästa programvara för säker hemsida – iThemes Security Pro, är er hemsida skyddad och säker mot intrång och klarar hackerattacker mot alla ingångar. Läs mer om hur säkerhetsprogrammet skyddar er site.

Back Up

Skulle olyckan trots allt inträffa har vi säkerställt er hemsida med flera kompletta back-up. Back-up på både allt innehåll på er hemsida och sidans databas. Allt är i säkert förvar och bara att återställa vid problem. Vår back up är 100%-ig och sker per dag, vecka och månad. Allt beroende på er hemsidas utformning och aktivitet. Med vår förstklassiga back up från iThemes, BackupBuddy, är er hemsida i säkert förvar!

Läs vår blogg artikel om vårt säkerhetspaket om ni vill fördjupa er i detta viktiga ämne.