Du visar för närvarande Varför företag Måste utveckla app

Varför företag Måste utveckla app

Göra en App? Därför Måste Ert Företag Utveckla en App

Idag kan även mindre företag dra nytta av den mobila revolutionen och använda en egen utvecklad app. Resor App, Yoga App, Office App, Restaurang App, det finns applikationer till alla branscher. Kvarterets konditori eller den lokala frisören kan ligga i framkant och ge sina kunder den service en mobilapp ger.

6 skäl att kontakta Apputvecklare idag

2016 omsätter app industrin strax över 80 miljarder U.S. dollar. 2020 räknar man med att den siffran överstiger 180 miljarder U.S. dollar. Det finns studier som visar att vi använder mobilen nästan 3 timmar/dag Ingenting kan konkurrera med det och enbart dessa siffror borde göra att alla företag och organisationer rusar iväg för att göra en app.

Här följer några viktiga anledningar:

 

 Vara Närvarande Hela Tiden

Statistik visar att vi i genomsnitt använder vår mobiltelefon mer än 2 timmar (!) om dagen. Även om det förmodligen mest handlar om andra appar än just er app så kvarstår faktum att alla måste “scrolla förbi” er app för att nå den som ska användas. Bara genom att synas där varje dag är en ENORM exponering av er icon/logo och ert varumärke.

 Skapa en Direktlänk För Reklam

Appen fyller en mängd funktioner: den förser kunden med information, priser, bokningsmöjligheter, sökningar, meddelanden, nyhetsflöde och mycket mer. En av de absolut bästa funktionerna med en mobil app är att all den information ni vill förmedla till kund – t ex rabatter eller REA – är precis vid deras fingertoppar! Med “Push Notifications” kommer man ännu bättre fram i bruset och kan med ett “pling” och en notis på mobilens framskärm påminna användaren vid specielt tillfälle.

 Unika Erbjudanden till Era Användare

På tal om info precis vid fingertopparna, varför inte låta appen sköta rabattkupongerna. I stället för de där gamla lapparna man ska stämpla eller riva, kan våra appar inkludera detta. Resultatet? Fler app-installationer och fler lojala kunder.

 Bygg Ert Varumärke

Det är bevisat att en App höjer förtroendet för ett företag redan innan man installerat den, men väl där i mobilen vinner den ännu mer. Vi kan dela upp denna punkt i två:

Varumärket. En App är som en bok som man kan skriva hur man vill. Den kan vara Stylig, Hip, Funktionell, Informativ, Rolig mm. Men vad du verkligen vill åstadkomma är att fylla den med funktioner användarna kommer älska. Vilket de kommer att göra om den är välbyggd och snygg.
Igenkännande. Ju oftare ni kan få kunder att nyttja appen, desto oftare kommer de köpa era produkter och tjänster. Vi har mängder med funktioner i våra appar vi bygger som utnyttjar precis den möjligheten.

 Odla Kunders Lojalitet

Sist men inte minst, en av de viktigaste anledningarna ni bör överväga att beställa en App är kundernas lojalitet. Det är otroligt viktigt att värna om tidigare kunder. Fråga vilken företagare som helst. Oavsett bransch. Med allt reklambrus där ute – reklampelare, bussreklam, blinkade skyltar, i tidningar, i radio, på TV, banners på hemsidor, på facebook, i email, kort sagt överallt – blir det än viktigare. Vi lovar inte att appen kommer att rädda ert företag från konkurs, men den har en unik funktionalitet för Er att kunna vara nära och ta hand om era kunder över en längre tid.

 Höja Er Över Konkurrenterna

Ännu är det ganska ovanligt att mindre företag, rörelser och butiker har en egen mobilapp och det är just här ni kan ta ett rejält steg ifrån era konkurrenter. Gå i täten och var först i området med att erbjuda service till era kunder genom en App. De kommer bli imponerade!

Varför företag Måste utveckla app

Hur gör man en app?

Det finns ställen där man kan köpa ett medlemskap som kostar några hundra per månad för att på egen hand knåpa ihop appar, men min erfarenhet säger att det blir dyrt i längden. Det tar tid att lära sig så att det blir bra och när ni väl nått dit har kostnaderna för er app långt överstigit våra avgifter. Räknar man dessutom på Er arbetstid ni får lägga, blir kostnaderna ännu högre.

Låt oss skapa en app till er för er verksamhet. Vi ger er massor med information och exempel på appar för både iOS iPhone och Android, där ni enkelt och billigt kan låta oss utveckla en app som passar just Er.

Kontakta oss

Hör av er till oss så hjälper vi er med att programmera appar till just Ert företag eller organisation. Marknadsför er själva på Apple App Store och Google Play Market!

 • 82 %

  Människor som använder appar mer än 1,5 tim/dag

  bygga egen appÖver 2 Miljarder människor runt om i världen använder mobiltelefoner idag och 82% av oss nyttjar appar minst 1,5 timme varje dag.

  Det är en otrolig mängd användare av appar. Hela tiden, varje dag!

 • 18.5 Miljarder

  Antal nerladdningar av appar Juni 2016

  18,5-miljarder-nerladdningar-appstore-google-playNerladdning från både Apple App Store och Google Play Juni 2016 har överstigit 18,5 Miljarder!

  Grafiken visar statistik över nerladdning från både Apple App Store och Google Play globalt från första kvartalet 2015 till andra kvartalet 2016. I den senaste mätningen överstiger nerladdningarna 18,5 miljarder.

 • 25 % 2017

  Mobil App butik

  beställ-iphone-appsMobil App-handel kommer att står för 25% av den sammanlagda e-handeln online 2017
  (ABI Research)

 • 2 Miljoner

  Antal apps Juni 2016

  2 miljoner appsAntalet appar tillgängliga i Apple App Store från November 2009 till Juni 2016

  Grafik som visar antalet mobil apps tillgängliga för nerladdning Apple App Store från November 2009. I juni 2016 fanns där 2 miljoner appar att ladda hem till sin mobil eller iPad.

 • 5 Miljoner

  Antal apps Juni 2020

  5 miljoner apps 2020Antagande av antal aktiva appar i Apple App Store 2020

  Denna statistik visar grafiskt antalet mobil apps som man räknar med skall finnas för nerladdning i Apple App Store 2020. 2015 var den siffran 1,75 miljoner och enligt beräkningar kommer det antalet växa till över 5 miljoner 2020.

Lämna ett svar