Magento 2 överblick samt tips på att förbättra prestanda och utförande

Uppdaterad 2016-11-29: Magento 2 Prestanda en överblick

Flexibilitet är en av de viktigaste funktionerna som ser till att hålla Magento i topposition som världsledande inom e-handel med cirka 25 procent av marknaden. Problemen kan uppstå då plattformens koncentration på flexibilitet inskränker på prestandan. Det är därför Magento 1.x inte har inte gott rykte för sin prestanda. Magento 2 har den betydande förändringen att denne förenar god flexibititet med enorm prestanda.
Jämfört med Magento 2, om samma teknik skulle användas som den för magento 1.x skulle den vara väl simpel och helt utan någon vidare support för att konfigruera allt. Magento två använder numer en rad avancerade tekniker för att förbättra resultatet, såsom Varnish Cashe t.ex. Denna kombination lovar att ge betydande fördelar.

Men även om det är ökade tekniska fördelar som standard kommer den största fördelen av visa sig vara flexibiliteten och strukturen. När Det annonserades att Magento skulle uppdateras till version 2 fanns där inte jättemånga nya innovationer för e-handel. Fucus ligger här på att i grunden förbättra ramverket och ta ett stort steg mot en mer säker grund för webshop. Magento 2 erbjuder flera nya, moderna verktyg och tekniker men framför allt bättre prestanda som ger en snabbare hemsida.

Ny Index Management i Magento 2

Vi listar här funktioner att jämföra mellan Magento 1.x och Magento 2 och kommer att fortsättningsvis att göra så. Följ oss på Facebook, Google+ och Twitter samt prenumerera på vår YouTube kanal för att hålla koll på när nya instruktioner är tillgängligt.

Magento 2 förbättringar

  1. Användarvänligare upplägg
  2. Enklare och snabbare checkout
  3. Mer anpassat för mobilanvändare
  4. Förbättringar i prestanda
  5. Enklare addera produkter
  6. Bättre ramverk
  7. Högre kvalité på plugin för Magento 2

Varnish Cache är nytt i Magento 2

Man har gjort en hel del tester ang. förbättingar med Magento 2 mot Magento 1.9 och även om en del har visat på liten eller ingen förbättring, har andra tester visat på klara förbättringar med den nya uppdateringen. MageCore’s performance benchmark visade faktiskt på lite sämre prestanda, medan Amasty Performance Test tvärt emot visade  på klara förbättringar.

Page Cache magento 2

Hur som helst kommer inte supporten på Magento 1.9 att gå vidare än till max 2018 så framtiden ligger i Magento 2 – utan tvekan!

Sammanfattning

Med alla fördelar och förbättringar som nämts här ovan är Magento 2 definitivt här för att stanna och är framtidens plattform, och kommer att ge er webshop rejäla fördelar om ni beslutar er för att bygga er e-handel på Magento 2.

Lär er mer om detta genom att se på denna video från YouTube om Magento 2 och vilka fördelar den nya uppdateringen har.

Lämna ett svar